Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #14494
    Tomo624
    Participant

    How long before a message appears on the forum after submitting?

    I paid to be a member to ask a specific question about retro fitting a windlass. When I submitted it it said it would be authorised or something. This was about 10 days ago. I’ve seen nothing and it’s vanished. I even submitted it twice. Both have vanished.

    Bit gutted after having paid up.

    Any top tips?

    #14495
    Tomo624
    Participant

    it says it’s still pending after well over a week
    62D02A88-8234-4E1D-B9EC-DAB659AA6879

    #14497
    bobclements
    Keymaster

    Hi Tomo

    No reason why you can’t post.  Can you try again please.

    I have asked the webmaster to look into what has happened.

    Bob

    #14498
    bobclements
    Keymaster

    Hi Tomo

    Webmaster tells me that your membership was authorised on 24th March, and you should have received 2 emails.

    Have you checked your junk folder?

    Bob

    #14499
    bobclements
    Keymaster

    Hi Tomo

    Webmaster tells me that your membership was authorised on 24th March, and you should have received 2 emails.

    Have you checked your junk folder?

    Bob

    #14865
    JonathanMaddox
    Participant

    As a regular user of the site I have had endless problems since the new website was introduced a few years ago. It is such a crying shame; some members may well just give up if their primary reason for membership is access to the forums. I have made my views known and have had friendly, polite and concerned responses, to be fair, but I am not optimistic when the responses talk about sending the concerns onto the firm that supplied the website. I suspect that their chief concern is the cheque, and that has most probably cleared by now.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.